logo
JP Brandbeveiliging staan voor u klaar!

Baars 1
1511 LD Oostzaan
Tel. 06 – 16 61 22 00

Email: info@jpbrandbeveiliging.nl

JP Brandbeveiliging

Op het gebied van kleine blusmiddelen, verzorgen wij controles van blustoestellen, in het kader van het verplichte jaarlijks onderhoud.
Onderhoud en inspectie worden uitgevoerd door een erkend specialist van JP Brandbeveiliging. Dit volgens NEN 2559 en NEN-EN 671-3.
Als REOB-gecertificeerd bedrijf voert JP Brandbeveiliging service en onderhoud uit op alle merken.
JP Brandbeveiliging adviseert, informeert en geeft antwoord op al uw vragen over brandbeveiliging.
Het onderhoud aan draagbare blustoestellen is in diverse niveaus te onderscheiden.

Auto

JP Brandbeveiliging

JP Brandbeveiliging  is een NCP erkend bedrijf, specialist in brandbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor: advies, reparatie, service en levering van / aan brandblussers, brandslanghaspels en brandblusmaterialen / onderdelen. Uiteraard, kunt u bij ons uw brandblusser van ieder merk laten vullen en controleren / inspecteren.
Een zeker gevoel met regelmatig geïnspecteerde en goed onderhouden blusmiddelen.
Brandblussers spelen een belangrijke rol in de brand­veiligheid van u bedrijf of woning.
Meer dan 80% van de branden worden namelijk met een draagbare brandblusser of brandslanghaspel geblust.

 
logo

Regelmatige controle door de gebruiker De eigenaar moet alle blustoestellen regelmatig inspecteren op zichtbare kenmerken zoals aanwezigheid, toegankelijkheid, gebruiksklaar, onbeschadigd, juiste gebruiksaanwijzing.

Deskundig jaarlijks onderhoud met deskundige controle Het blustoestel dient jaarlijks te worden gecontroleerd door een REOB - gediplomeerde monteur van een door het NCP gecertificeerd REOB-bedrijf. Dit volgens de NEN 2559.

Uitgebreid onderhoud door een deskundige In het 5e, 10e en 15e jaar na de productiedatum wordt het blustoestel onderworpen aan een uitgebreide controle. Ook worden waar nodig de vullingen vernieuwd.

logo

Revisie na 10 jaar door een deskundige
In het 10e jaar na de productiedatum wordt het blustoestel volledig gedemonteerd en leeggemaakt. Cilinders van CO2 blussers en patronen worden op druk beproefd, de rompen van andere type blustoestellen worden indien nodig beproefd op druk. Slangen en pistool moeten eveneens beproefd worden. Zo nodig worden andere onderdelen vervangen. Na 20 jaar dient het blustoestel te worden vervangen.

5 jaarlijkse Perstest op brandslanghaspel
De brandslanghaspel dient jaarlijks te worden gecon­troleerd door een REOB- gediplomeerd monteur volgens de NEN-EN 671-3. Deze dient na de controle te worden verzegeld i.v.m. legionella preventie. Iedere vijf jaar dient de slang van de brandslanghaspel te worden beproefd (perstest).

Contact

Get in touch.

We’d love to hear from you – please use the form to send us your message or ideas. 

Email: info@yoursite.com
Toll-free: (1800) 000 8808

Opening Hours:
Monday to Saturday: 9am – 10pm
Sundays: 10am – 6pm

Sluit Menu